Andre utsalgssteder

Vi i Mindme AS er stolte over at også andre selger Heispillet og de andre produktene våre. For tiden kan man kjøpe disse hos:

==> Helsestasjonsbutikken, som er Norges ledende tilbyder av kvalitetsutstyr til norske helsestasjoner og skolehelsestjenester. (Nettbutikk)

==> Voksne for barn, en ideell medlemsorganisasjon som i snart 60 år har jobbet for barns oppvekstvilkår og psykiske helse. (Nettbutikk)

==> Norli, en velassortert bokhandel hvor du finner de bøkene du ønsker deg, nesten uansett hva du liker. Heispillet finner du i 2. etasje i fagavdelingen deres i Universitetsgaten i Oslo. (Fysisk butikk)

==> SiS Bok (Studentens beste), som holder til ved universitetet i Stavanger. På nettsidene sine skriver de at "de er der du er og vet hvilke bøker du trenger". Derfor har de også skaffet Heispillet, som du nå kan kjøpe i butikken deres. (Fysisk butikk)

==> Bergen lek & fritid, som holder til i Bergen. "I snart 30 år har BLF levert formingsmaterial, leker, møbler, sportsutstyr til barnehager og skoler. Våre varer finner du i institusjoner over hele Norge. Etter hvert har vi fått flere og flere private kunder, som setter pris på våre kvalitetsprodukter og utvalg." (Fysisk butikk og nettbutikk)

==> Vi er i Bokbasen, bokhandlernes eget bestillingskatalog, noe som betyr at alle norske bokhandlere kan bestille produktene våre. Blant disse er blant annet Akademika og Ark.