Hei

Vi i Heigjengen ønsker å dele litt mer av hva som skjer med Heispillet og alt annet vi driver med - og vil forsøke å skrive litt om dette hver måned.

Det nærmer seg jul og desembers travle dager er like rundt hjørnet. Kanskje kan man likevel finne tid og små stunder til å kose seg inne og ta en prat om skole, hverdag, forventninger og andre ting. Vi er glade for at psykisk helse har blitt satt på dagsorden av mange denne høsten, senest av NRK Super.

Å snakke sammen, dele gode og vonde opplevelser samt tanker kan være en fin måte å hjelpe hverandre. Hvis du ønsker å komme i snakk med noen du kjenner eller noen i familien, så del gjerne litt om din egen dag og dine egne tanker. Det har vi erfart at kan være en starten på en god samtale.

I høst har vi jobbet med å utvikle flere verktøy som kan brukes i samtaler og nye pakker med spørsmålskort er på vei. Vi jobber kontinuerlig og har alltid mange ideer - og den kreative prosessen foregår over mange samtaler, diskusjoner og tegninger. Kristin og Guro har også vært på seminar med rePULSE i Sverige - les gjerne mer om denne metoden på repulse.se. Der fikk vi anledning til å snakke om Heispillet - eller Hej som det heter på svensk da.

Kristin og Guro formidler sitt engasjement om Heispillet, selv med en blindpassasjer med på lasset.

Det er stadig flere som tar Heispillet og Hei - Flere kort i bruk, og det er gøy å få tilbakemeldinger på erfaringer fra dere som har prøvd det og vi svarer gjerne på spørsmål.

Send oss gjerne mail på post@mindme.no

Ha en fin førjulstid! 

Hilsen Heigjengen